Vi har oplevet en del efterspørgsel efter et GPS ur, der ligner et almindeligt ur. Herudover har nogle efterspurgt et billigere alternativ til vores MiniBox GPS tracker. Derfor har vi fået to nye GPS trackere i vores sortiment.

Navigator er et helt nyt ur på markedet. Det har et flot design og ligner et almindeligt armbåndsur. Urets diameter er 4,8 cm, det er 1,7 cm tykt og vejer 65 g med læderrem. Navigator indeholder avanceret elektronik. Det betyder blandt andet, at Navigators batteri på trods af GPS urets begrænsede størrelse holder i mindst 30 timer – og meget længere, hvis det er i nærheden af opladeren eller en Hjemmezone Strømsparer. Du får nye positioner fra Navigator hvert andet minut. Læs mere om Navigator uret her …

Basic er en prisbillig GPS tracker, der opfylder de fleste behov. Den måler kun 6,2 x 1,7 x 4,5 cm. Den har en batteritid på mindst 48 timer. Du får nye positioner fra GPS-trackeren hvert andet minut. Den er vandtæt, og der medfølger en halssnor til Basic. Læs mere om Basic trackeren her …

Nye produkter
Vi har prioriteret at få endnu flere forskellige GPS trackere i vores sortiment. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt afsløre, hvad det næste nye produkt bliver – men der er nye produkter på vej. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores system og vores produkter – og derfor også på at finde GPS trackere, der er relevante, værdige og anvendelige for de mennesker, som skal anvende dem.

Opdaterede apps
Vi har opdateret vores apps, både til iPhone og Android-telefoner. Vi har forbedret brugervenligheden. Det er nu blandt andet nemmere at se på appen, hvornår den seneste nye position er modtaget fra en GPS tracker. App’en fortæller dig også, hvis du har slukket for lyden på din telefon og derfor ikke bliver alarmeret, hvis en person med en GPS tracker går uden for et geo-fence. Endelig har vi også gjort app’ens strømforbrug mindre.