Basic Gps boks til personer med demens

Hmi-nr: 102610
Basic GPS boks – diskret, blød og lækker form. Basic er en lille GPS tracker, med en batteritid på 40-60 timer. Den måler kun 62 x 17 x 45 mm. GPS’en er vandtæt og der medfølger en halssnor, så GPS’en kan bæres om halsen. Der er indbygget telefon i Basic, så du kan ringe til og fra GPS’en. Du ringer op fra GPS’en, ved at trykke på knappen på forsiden. Du kan naturligvis også ringe til Basic trackeren direkte fra app’en.

Priser fra 189,- pr/md

Diskret, blød og lækker form med mulighed for
opladning med
induktion

Basic er en lille gps boks, der har en blød form, der er lækker at røre ved. Vi anbefaler basic til de borgere, der ikke ønsker at bære ur.

Hvis borgeren normalt har sine nøgler med sig, kan basic være en god løsning, da det let kan ligne en bilnøgle.

Basic kan sættes i en halssnor, så den kan
bæres om halsen.

Basic er særligt attraktiv, da den er billig, men samtidig har den alle de mest nødvendige funktioner, til lokalisering af borgere.

Leje*
Engangsbeløb 0,-
Abonnement 349,-
Køb*
Engangsbeløb 1995,-
Abonnement 189,-

Hvad betyder leje
Vælger man at leje GPS-enhederne, betaler man et fast månedligt beløb. Dette beløb inkluderer GPS-enhed samt abonnement. Har man ikke længere brug for GPS-enheden, kan man ved leje altid sende produktet retur, hvorefter lejeaftalen stoppes. Ved leje ejer Stella Care enhederne.

Hvad betyder køb
Der er 12 mdrs. garanti på GPS-enhederne. Defekte enheder ombyttes uden beregning i garantiperioden. Ved køb ejers enheden af kunden, derfor skal enheden ikke returneres, hvis aftalen opsiges. Opsiges abonnementet, kan enheden ikke benyttes med Stella Cares system. Køber man GPS-enheden, skal man betale et fast månedligt abonnement. Serviceniveauet er det samme, uanset om man vælger at købe eller leje enhederne.

Hvad inkluderer et abonnement
Et abonnement inkluderer simkort/e-sim, 24/7/365 service dvs. oprettelse af GPS-enheder, opsætning af telefoner til sporing, oprettelse af web-logins, opsætning af geofence mv. Derudover inkluderer abonnementet softwareopdateringer til både GPS-enheder og lokaliseringssystem.

Priserne er DKK ex. moms

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 40-60 timer
Mulighed for geo-fence (ned til) 20 meter
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Sporing via brugervenlig app på telefon, PC eller tablet Ja
Vandtæt* IP67*
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

* Du kan tage Basic+ med i brusebad eller rengøre/vaske den i lunkent vand. Skulle du ved et uheld komme til at putte enheden i vaskemaskinen eller tabe enheden i toilettet, kan den typisk også holde til dette.