Om Stella Care og om GPS demens og tryghed - Stella Care

Om Stella Care

og vores team

Stella Care løser et samfundsmæssigt problem ved at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes til andre formål end oprindeligt tiltænkt.

Stella Care adskiller sig fra konkurrenterne ved:

  • At have et system med GPS til demente, der er udviklet med hjælp fra brugerne og derfor er meget nemt at anvende. Det bruges fra en app på en mobiltelefon.
  • At vores app automatisk fortæller brugeren, hvis der er noget galt. Eksempelvis hvis en GPS tracker slukkes eller hvis batteriniveauet er lavt. Og naturligvis giver app’en alarm, når den demente person forlader området.
  • At tilbyde små GPS trackere, som er værdige at gå med for den demensramte. GPS trackerne fås i forskellige udformninger, eksempelvis som et armbåndsur eller som en lille boks.
  • At vi hele tiden forbedrer og videreudvikler vores system. Eftersom vi selv har udviklet det, har vi også mulighed for at lave forbedringer, som vores konkurrenter ikke kan lave.

Vi støtter Alzheimer foreningen

AlzheimerforeningenHos Stella Care synes vi at Alzheimer foreningens arbejde er prisværdigt. Derfor støtter vi foreningen i at sikre bedre vilkår for demente og deres pårørende.

Om teamet

Rasmus Hansen

Rasmus Hansen

Adm. direktør og partner
Rasmus er uddannet diplomingeniør med speciale inden for elektronik. Derudover har Rasmus en uddannelse i Engineering Business Administration (EBA), som er en uddannelse inden for strategi, ledelse og forretningsudvikling. I Stella Care har Rasmus ansvar for salg, administration samt strategi og forretningsudvikling.

Rasmus bor på Østerbro i København.

Michael Pihl Lundberg

Michael Pihl Lundberg

Kundesupporter
Michael har ansvar for kundesupport samt teknisk vejledning af vores kunder. Det vil derfor ofte være Michael, der tager telefonen, når du ringer. Michael er professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedsfremme, forebyggelse og formidling.

Michael bor på Nørrebro i København.

Frederikke Christensen

Frederikke Christensen

Kundesupporter
Frederikke har ansvaret for kundesupport mens Michael er på barsel. Hun er god til at bevare overblikket og samtidig være i godt humør. Kundskaber hun fik trænet i sommer, da hun var turleder på en sommerlejr i USA.

Frederikke bor på Østerbro i København.

Mary Svartzengren

Marketing- og brandingekspert
Mary har ansvaret for vores marketing og har stor erfaring inden for området. Endvidere har Mary tidligere arbejdet meget med webdesign, grafisk design og UX design. Derudover vil hun i samarbejde med Rasmus stå for udviklingen af vores overfaldsalarmer. Mary blev færdiguddannet multimediedesigner med speciale i UX design i 2015.

Mary bor i Fredensborg.

Mie Sofie Madsen

Mie Sofie Madsen

International Sales Manager
Mies opgaver er at planlægge og gennemføre aktiviteter inden for salg og markedsføring. Endvidere udfører Mie opgaver inden for strategi og forretningsudvikling i tæt samarbejde med Rasmus. Mie blev færdiguddannet som eksportingeniør i 2017.

Mie er lige nu på barsel og vender tilbage efteråret 2020.

Mie bor på Amager i København.

Søren S. Christiansen

Søren S. Christiansen

Teknisk direktør og partner
Søren er uddannet civilingeniør med speciale indenfor programmering og elektronik. I Stella Care har Søren ansvar for den tekniske del af virksomheden. Det gælder lige fra udvikling og vedligehold af vores app og det bagvedliggende serversystem til programmering af GPS trackere.

Søren bor i Virum nord for København.

Johannes Hartby

Johannes Hartby

Softwareudvikler
I Stella Care er Johannes’ opgave at udvikle og vedligeholde vores apps til Android og iPhones. Johannes er ingeniør og programmør. Johannes har specialiseret sig i grafisk design, programmering i Swift samt Java. Endvidere er Johannes ansvarlig for test, afprøvning og implementering af nye produkter.

Johannes bor på Amager i København.

Uffe Gavnholt

Uffe Gavnholt

Senior IT-arkitekt
Uffe skal designe og udvikle vore nye IT-system, og infrastruktur, så vi fortsat kan tilbyde løsninger baseret på den nyeste og bedste teknologi – samtidig med at vores løsning vil være den sikreste i branchen.

Uffe bor i Hvalsø.