Mira+ Gps ur til personer med demens

Hmi-nr: 133631
GPS Uret er opkaldt efter kæmpestjernen Mira+, som har et smukt rødgult skær. Uret er såvel smukt som feminint og den demensramte vil bære det med glæde. På den måde skaber det værdi og tryghed for både plejepersonale, pårørende og personen med demens.

Priser fra 399,- pr/md

Feminint design til den stilbevidste kvinde

Mira+ har en smuk, lyserød og moderne farve der gør, at uret egener sig perfekt til kvinder.

Uret er en anelse mindre end vores bestseller Vega+ og det betyder at uret har en lidt kortere batteritid. Til gengæld gør størrelsen på uret at det får et flot og feminint udtryk, som er meget populært blandt kvinderne.

Der kan også tilkøbes en låsbar urrem til Mira+,
hvis borgeren har behov for dette.

Leje*
Engangsbeløb 0,-
Abonnement 549,-
Køb*
Engangsbeløb 3595,-
Abonnement 399,-

Hvad betyder leje
Vælger man at leje GPS-enhederne, betaler man et fast månedligt beløb. Dette beløb inkluderer GPS-enhed samt abonnement. Har man ikke længere brug for GPS-enheden, kan man ved leje altid sende produktet retur, hvorefter lejeaftalen stoppes. Ved leje ejer Stella Care enhederne.

Hvad betyder køb
Der er 12 mdrs. garanti på GPS-enhederne. Defekte enheder ombyttes uden beregning i garantiperioden. Ved køb ejers enheden af kunden, derfor skal enheden ikke returneres, hvis aftalen opsiges. Opsiges abonnementet, kan enheden ikke benyttes med Stella Cares system. Køber man GPS-enheden, skal man betale et fast månedligt abonnement. Serviceniveauet er det samme, uanset om man vælger at købe eller leje enhederne.

Hvad inkluderer et abonnement
Et abonnement inkluderer simkort/e-sim, 24/7/365 service dvs. oprettelse af GPS-enheder, opsætning af telefoner til sporing, oprettelse af web-logins, opsætning af geofence mv. Derudover inkluderer abonnementet softwareopdateringer til både GPS-enheder og lokaliseringssystem.

Priserne er DKK ex. moms

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 24-45 timer
Mulighed for geo-fence (ned til) 20 meter
Mulighed for låsbar urrem Ja
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Sporing via brugervenlig app på telefon, PC eller tablet Ja
Vandtæt* IP68*
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

* Du kan tage Mira+ med i brusebad eller rengøre/vaske uret i lunkent eller varmt vand. Skulle du ved et uheld komme til at putte enheden i vaskemaskinen eller tabe enheden i toilettet, kan uret også holde til dette. Enhederne tåler at bade i enten svømmehal eller på stranden i havvand.

Skift urskivedesign Ja
Oplæsning af tid Ja