Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores service, løsningen, vores lokaliseringssystem eller GPS enheder. Du kan kontakte os hele døgnet på +4542429060 – vi besvarer selv telefonen, og er det nødvendigt, må du gerne vække os om natten.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller du har behov for hjælp. Ringer du uden for vores normale åbningstid, er det enten Søren eller Rasmus, der besvarer dit opkald. Det gør vi fordi, det er vores virksomhed og STELLA CARE er vores passion. Opgaven med at betjene vores kunder er for vigtigt til, at vi vil overlade den til et Call Center. Desuden elsker vi at tale med vores kunder.

11 + 12 =

Rasmus Hansen

CEO
+45 42 42 90 50
[email protected] (sikkerpost)
Det inspirerer mig at bringe anerkendt teknologi i spil på nye måder, så den skaber en afgørende betydning i mange menneskers liv. Når jeg taler med vores brugere, så ved jeg, at mit arbejde og det vi knokler for hver dag, er det hele værd.

Mie Sofie Madsen

Sales Manager 
+45 42 90 90 51
[email protected] (sikkerpost)
Jeg har set og mærket på egen krop, hvordan vores produkter kan gøre en forskel for familier, der rammes af demens. Derfor har budskabet om frihed til at glemme en personlig betydning for mig.

Mary Svartzengren

Marketing Manager
+45 92 15 90 60
[email protected] (sikkerpost)
Jeg nyder at bruge mine kompetencer inden for brugervenlighed og design til at skabe systemer til de personer, der på grund af deres demens, har ekstra brug for hjælp i dagligdagen.

Søren S. Christiansen

CTO
+45 42 42 90 70
[email protected] (sikkerpost)
Det er fantastisk at sammensætte, tilpasse og formidle teknologi på måder, som giver mennesker færre bekymringer og mere tryghed i hverdagen. Jeg får lov til at påvirke flere tusind menneskers liv, positivt, hver dag.

 

Alex Nikolajsen

Customer Supporter
+45 42 42 90 60
[email protected]
Det er befriende og enormt motiverende at vide, at ens daglige arbejde bidrager til en mere tryg hverdag for demensramte, deres familie samt de daglige plejere i kommunerne.

Billede på vej

Yasin Zirrik

Customer Supporter
+45 42 42 90 60
[email protected]
Jeg er stolt af at være en del af stellacare, hvor vi skaber en positiv forskel for demensramte, pårørende og plejere ved at give frihed og tryghed. Vores indsats skaber en meningsfuld hverdag for dem, vi hjælper.