Liva – GPS-uret til Kvinder med Demens

Hmi-nr: 139084
Liva er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. Dets rosegold-farve og elegante urkasse gør det til et ideelt hjælpemiddel for kvinder med demens.

Med Liva GPS-uret kan kvinder med demens bevare deres frihed og uafhængighed, og få den nødvendige sikkerhed uden at gå på kompromis.

Opdag den ultimative frihed og tryghed med Liva GPS-uret i dag.

Æstetik og elegant GPS-ur til kvinder

Liva-uret er skabt til at være pålideligt. Med en imponerende batterilevetid på op til 5 dage kan du stole på, at uret altid er klar til at yde optimal beskyttelse og sikkerhed. Dette betyder mindre bekymring og mere ro i sindet for både dig og dine nærmeste.

Liva er mere end blot en GPS-enhed – det er et modeudtryk. Uret er designet med omhu og æstetik i tankerne, og det elegante udseende gør det til det perfekte hjælpemiddel.

For dem, der har brug for ekstra sikkerhed, er der mulighed for at tilkøbe en låsbar urrem. Dette giver dig mulighed for at forhindre, at uret fjernes utilsigtet, og sikrer, at det forbliver sikkert på sin plads.

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 1-5 døgn
Mulighed for geo-fence (ned til) 20 meter
Mulighed for låsbar urrem Ja
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Sporing via brugervenlig app på telefon, PC eller tablet Ja
Vandtæt* IP67*
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

*Når batteriniveauet på uret når 25% eller derunder, træder batterisparefunktionen i kraft, hvilket medfører, at uret kun sender hjem én gang i timen. Funktionen styres i administrationssystemet.

** Du kan tage Liva med i brusebad eller rengøre/vaske den i lunkent vand. Skulle du ved et uheld komme til at putte enheden i vaskemaskinen eller tabe enheden i toilettet, kan Liva typisk også holde til dette.

Skift urskivedesign Ja
Alarmknap Ja