Evi Gps boks til personer med demens

Hmi-nr: 127944
Evi GPS boks er til dig, der har brug for tryghed i hverdagen og frihed til at færdes frit. Evi’s kendetegn er dens præcise positioner, lang batteritid og sikker opladning. Evi har en batteritid der ligger mellem 40-60 timer og måler blot 6,1 x 4,4 x 1,6 cm.

Priser fra 299,- pr/md

Enkelt design,
bæres diskret i bæltet, tasken eller om halsen

Evi er vores nyeste GPS boks. Vi anbefaler Evi til de borgere, som ikke kan forene sig med at bære ur, måske fordi de allerede har et ur, som de er glade for.

Fordelen ved Evi er, at den kan hænges om halsen eller placeres i en bæltetaske. Vi har selv desginet tasken, så den passer perfekt til Evi. På den måde sikre man, at den demensramte har enheden på sig hele tiden.

Evi har en lang batteritid, hvilket gør, at den ikke behøver at blive opladet dagligt.

Leje*
Engangsbeløb 0,-
Abonnement 449,-
Køb*
Engangsbeløb 2995,-
Abonnement 299,-

Hvad betyder leje
Vælger man at leje GPS-enhederne, betaler man et fast månedligt beløb. Dette beløb inkluderer GPS-enhed samt abonnement. Har man ikke længere brug for GPS-enheden, kan man ved leje altid sende produktet retur, hvorefter lejeaftalen stoppes. Ved leje ejer Stella Care enhederne.

Hvad betyder køb
Der er 12 mdrs. garanti på GPS-enhederne. Defekte enheder ombyttes uden beregning i garantiperioden. Ved køb ejers enheden af kunden, derfor skal enheden ikke returneres, hvis aftalen opsiges. Opsiges abonnementet, kan enheden ikke benyttes med Stella Cares system. Køber man GPS-enheden, skal man betale et fast månedligt abonnement. Serviceniveauet er det samme, uanset om man vælger at købe eller leje enhederne.

Hvad inkluderer et abonnement
Et abonnement inkluderer simkort/e-sim, 24/7/365 service dvs. oprettelse af GPS-enheder, opsætning af telefoner til sporing, oprettelse af web-logins, opsætning af geofence mv. Derudover inkluderer abonnementet softwareopdateringer til både GPS-enheder og lokaliseringssystem.

Priserne er DKK ex. moms

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 40-60 timer
Mulighed for geo-fence (ned til) 20 meter
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Sporing via brugervenlig app på telefon, PC eller tablet Ja
Vandtæt* IP67*
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

* Du kan tage Evi med i brusebad eller rengøre/vaske den i lunkent vand. Skulle du ved et uheld komme til at putte enheden i vaskemaskinen eller tabe enheden i toilettet, kan EVI typisk også holde til dette.