Om Stella Care

Vores energiske tilgang gør, at Stella Care teamets vilde idéer bliver til realistiske strategier.

Øget livskvalitet via hjælpemidler til sporing af personer med demens

Siden 2012 har det været Stella Cares mål at skabe tryghed for mennesker med demens, pårørende og plejepersonale.

Vores løsning består af en GPS-enhed, en brugervenlig app og et administrationssystem. Enhederne bæres af personen med demens og vores app og administrationssystem, benyttes af pårørende eller personale – til sporing af den demensramte.

 

Vi har et bredt udvalg af GPS-enheder, der afdækker forskellige behov

Vores system gør GPS sporing af personer med demens let for plejepersonale og pårørende. Dette giver den demensramte mere sikkerhed og mulighed for at bibeholde deres frihed. Frihed til at bevæge sig frit på egen hånd, uden pårørende og plejepersonale skal være bekymrede for, at personen forsvinder sporløst. Vores kunder roser os for at tilbyde et brugervenligt og sikkert system.

Et system som mange kommuner allerede bruger og som har hjulpet mange forsvundne borgere hjem.

Service er vores hjerteblod

“Håndteringen af GPS’er i dagligdagen skal være nem og smertefri for både plejepersonale og pårørende. Derfor tager vi gerne ansvaret for den praktiske håndtering af GPS-trackere, og står til rådighed døgnet rundt, hvis du har brug for hjælp.”

Rasmus Hansen – CEO

24/7 telefonservice

Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig står alene når de har brug for hjælp. Derfor kan du ringe til os døgnet rundt alle ugens dage.

Hurtig levering

Vi afsender altid produkter samme dag, som vi modtager bestillingen. Pakken er fremme hos dig dagen efter bestillingen.

Høj datasikkerhed

Dine data og brugernes data er sikret hos os. Vi overholder EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), og vi indgår altid databehandleraftaler med alle offentlige kunder og business-to-business kunder.

Brugervenligt system

Alle skal kunne benytte vores system. Det byder meget for os, at det er nemt, sikkert og trygt. Vi værdsætter den feedback, vi får fra vores brugere, og vi implementerer nye funktioner, som vores kunder og brugere efterspørger. Det er vores ønske og mål, at selv i pressede situationer, skal det være let, simpelt og en fornøjelse at bruge vores system.

Vi tilbyder fuld support

Vi kan stå for praktisk håndtering af GPS’erne. Det er i forhold til ombytninger, opkobling til telefoner, oprettelse af geo-fence og ændringer i opsætninger. Hvis I selv ønsker at stå for håndteringen, hjælper vi jer også gerne i gang med dette.

Ingen ekstra omkostninger

Vi har ingen skjulte ekstraomkostninger. Alt forbrug forbundet med GPS’erne og brug af vores 24/7 timers support er inkluderet i prisen. Der er heller ikke omkostninger forbundet med ændringer i opsætning eller begrænsning på antal alarmer fra GPS’en. Vi har intet oprettelsesgebyr og forsendelsesomkostninger er også inkluderet.