Vega+ Gps ur til personer med demens

Hmi-nr: 133634
Vores GPS ur Vega+ er opkaldt efter stjernen, som har et flot blåt skær. Den blå farve egner sig til såvel mænd som kvinder. Vega+ GPS urets tidløse design gør, at det er naturligt, for personen med demens at bære. Det skaber tryghed for både plejepersonale og pårørende.

Priser fra 399,- pr/md

Bestseller og klart kundernes favorit!

Vega+ er vores bestseller og klart kundernes favorit! Vega+ kan benyttes i alle sygdommes stadier. Uret har et tidløst design, der er attraktivt for såvel mænd som kvinder.

Vega+ er en anelse større end vores lyserøde model Mira, til gengæld får man en længere batteritid. Fælles for begge urene er, at der kan tilkøbes en låsbar urrem.

Den låsbare urrem sikre, at borgeren ikke selv kan tage uret af.

Leje*
Engangsbeløb 0,-
Abonnement 549,-
Køb*
Engangsbeløb 3595,-
Abonnement 399,-

Hvad betyder leje
Vælger man at leje GPS-enhederne, betaler man et fast månedligt beløb. Dette beløb inkluderer GPS-enhed samt abonnement. Har man ikke længere brug for GPS-enheden, kan man ved leje altid sende produktet retur, hvorefter lejeaftalen stoppes. Ved leje ejer Stella Care enhederne.

Hvad betyder køb
Der er 12 mdrs. garanti på GPS-enhederne. Defekte enheder ombyttes uden beregning i garantiperioden. Ved køb ejers enheden af kunden, derfor skal enheden ikke returneres, hvis aftalen opsiges. Opsiges abonnementet, kan enheden ikke benyttes med Stella Cares system. Køber man GPS-enheden, skal man betale et fast månedligt abonnement. Serviceniveauet er det samme, uanset om man vælger at købe eller leje enhederne.

Hvad inkluderer et abonnement
Et abonnement inkluderer simkort/e-sim, 24/7/365 service dvs. oprettelse af GPS-enheder, opsætning af telefoner til sporing, oprettelse af web-logins, opsætning af geofence mv. Derudover inkluderer abonnementet softwareopdateringer til både GPS-enheder og lokaliseringssystem.

Priserne er DKK ex. moms

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 24-65 timer
Mulighed for geo-fence (ned til) 20 meter
Mulighed for låsbar urrem Ja
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Sporing via brugervenlig app på telefon, PC eller tablet Ja
Vandtæt* IP68*
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

* Du kan tage Vega+ med i brusebad eller rengøre/vaske uret i lunkent eller varmt vand. Skulle du ved et uheld komme til at putte enheden i vaskemaskinen eller tabe enheden i toilettet, kan uret også holde til dette. Enhederne tåler at bade i enten svømmehal eller på stranden i havvand.

Skift urskivedesign Ja
Oplæsning af tid Ja