Nu kan du få endnu større glæde af dit GPS-ur fra Stella Care.

Vi har udviklet en ny software til urene, som vi kalder hjemmezone strømsparer. Den nye hjemmezone strømsparer kan øge batteritiden med op til 80%, dvs. at dit ur kan holde strøm i op til 2 dage eller mere, alt efter borgerens færden. Dette sker helt automatisk og du skal ikke tilkøbe eller foretage dig noget!

HVILKEN BATTERITID KAN DU FORVENTE PÅ DIT UR?

  • Vega batteritid i op til 65 timer
  • Mira batteritid i op til 45 timer
  • Rosa batteritid i op til 45 timer
  • Smart batteritid i op til 50 timer
Har du endnu ikke et ur, kan du bestille dem på her eller ved at ringe til os på +4542429060 * Hvis brugeren ofte bevæger sig ude, vil urene bruge mere strøm end, hvis de er indendørs.  

Vega

Som standard har Vega en batteritid på 24-36 timer. Med hjemmezone strømsparer kan Vega holde strøm i op til 65 timer, alt efter borgerens færden. Læs mere om Vega her

Rosa

Som standard har Rosa en batteritid på 24 timer. Med hjemmezone strømsparer kan Rosa holde strøm i op til 45 timer, alt efter borgerens færden.

Mira

Som standard har Mira en batteritid på 20-24 timer. Med hjemmezone strømsparer kan Mira holde strøm i op til 45 timer, alt efter borgerens færden. Læs mere om Mira her

Smart

Som standard har Smart en batteritid på 24 timer. Med hjemmezone strømsparer kan Smart holde strøm i op til 50 timer, alt efter borgerens færden.