For fire år siden startede Søren og Rasmus virksomheden Stella Care. Vi ville levere professionel GPS sporing af mennesker med demens til landets kommuner og plejecentre. Dengang fandtes der nemlig kun systemer, der var beregnet til at spore biler og maskiner. Og de blev også brugt på mennesker.

Den udfordring har vi løst med små GPS trackere samt en simpel smartphone app, der er meget nem at bruge.  I dag har vi kontor i Virum-Sorgenfri, hvorfra vi driver virksomheden og leverer vores produkter til mere end 50 kommuner.

Vi har nu behov for yderligere udvikling af vores tekniske platforme, og derfor søger vi en softwareudvikler, med nedenstående kompetencer og personlige egenskaber:

Dine tekniske kompetencer:

  • Erfaring med .NET (c#), primært ASP.NET
  • Erfaring med design/programmering af WEB brugerflader
  • Erfaring med SQL. Du er i stand til at designe fornuftige datamodeller
  • Kendskab til Windows Server 2008/2012
  • Kendskab til digital og analog elektronik
  • Kendskab til GPS og GSM systemerne.

Dine personlige egenskaber:

  • Du er engageret, initiativrig med et socialt gen
  • Du er passioneret, har sans for detaljen og har faglig stolthed
  • Du er nysgerrig efter at lære og opdage nye ting inden for dit felt
  • Du har en fornuftig balance mellem teori og praksis.

Om jobbet:
Arbejdstid: ca. 15 timer om ugen. Vi planlægger din arbejdstid i fællesskab så den harmonerer med dit studium. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men der er altid mulighed for at vi sammen drøfter opgaver og løsninger, så vi opnår det bedste resultat.

Om dig:
Vi forventer, at du læser softwareudvikling, IT/elektronikingeniør eller tilsvarende, og at du allerede har programmeringserfaring. Du har en god teknisk forståelse, og du løser dine opgaver til aftalt tid og kvalitet.

Om os:
Kunderelationer og uovertruffen service har stor betydning for os – og derfor også for dig. For os er professionalisme og god stil vigtigt. Vores kunder betaler for et high-end produkt, og det skal de kunne mærke. Vi er en ung iværksættervirksomhed. Ud over de to ejere, Søren og Rasmus, arbejder Michael med kundesupport, Johannes med app programmering og Mie med salg og marketing. Vi mener selv, at vi tilbyder det bedste produkt på markedet inden for sporing af personer med demens ved hjælp af GPS. Omgangstonen er uformel, og vi har det sjovt og hyggeligt, når vi er på arbejde.

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 1. marts 2017. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren på telefon 42 42 90 70, e-mail [email protected]

Ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til [email protected]