Team Rynkeby har spurgt os, om vi vil hjælpe dem med at kunne spore deres cykelryttere på deres cykeltur fra Danmark til Paris. Det vil vi naturligvis gerne. Der bliver mulighed for at logge ind på vores sporingsside fra en computer. Herfra kan alle interesserede følge feltet.

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France. I dag består Team Rynkeby af 1.450 motionscykelryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne.

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Det er en ædel indsats som vi naturligvis bifalder hos Stella Care. Du kan læse mere på Team Rynkebys hjemmeside.