Stella Care er en virksomhed i vækst. En teknologivirksomhed, der fighter for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Vi har adresse i Virum hvor vi designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør vi ved at levere professionel GPS-lokalisering af mennesker med demens til mere end 50 af landets kommuner. Vores app og vores GPS-enheder giver hver dag flere tusinde mennesker med demens frihed til at glemme samt tryghed for mange flere pårørende og plejere.

Vi tilbyder det bedste produkt på markedet og det forpligtiger. Vi søger derfor en dygtig softwareudvikler med hjertet på rette sted, engagement samt forståelse af vigtigheden af at kunne indgå i et udviklingsorienteret team. Hvis du læser, at vi brænder for vores arbejde, så har du helt ret.

 • Har flere års erfaring med softwareudvikling, gerne på forretningskritiske systemer
 • Har godt kodehåndværk
 • Er en god kollega, der løser opgaverne selvstændigt og samtidig er en engageret teamplayerr
 • Er en god engageret kollega – der er med til at løfte når det gælder

Du er ekspert i, eller har en ambition om at blive det:

 • Fornuftige Datamodeller (MySQL)
 • .NET-udvikling i C# (fx Windows Services)
 • Udvikling til Wear OS by Google (Java)
 • Java (Udvikling til Wear OS by Google)
 • Udvikling i C (til Tizen)
 • TCP/IP-programmering

Du bliver en del af et inspirerende og dynamisk udviklingsmiljø med bl.a. tre andre dygtige udviklere. Vi er lige nu 9 ansatte, men har vokseværk. Inden årets udgang flytter vi til nye og større lokaler ved Svanemølleværket på Østerbro med udsigt til havnen.

Om dig:
Vi forventer at du har evnen, ønsket og viljen til at skabe en unik oplevelse for vores kunder, både når du udvikler eller optimerer vores systemer og produkter. Du har forståelse for at dit arbejde indgår i en produktion, der er afhængig af at du overholder deadlines i teamet. Vores kunder betaler for et high-end-produkt, og det skal de have.

Dine personlige egenskaber:

 • Du synes det er fantastisk at kunne gøre en forskel for demensramte, deres pårørende og plejepersonale
 • Du er nysgerrig efter at lære og opdage nye ting inden for dit felt
 • Du har en fightervilje også når opgaverne er mange. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
 • Du er resultatorienteret og vil gerne være med i en innovativ virksomhed hvor vi arbejder med produkter, der gør en forskel i mange menneskers liv

Om os:
For os er professionalisme og god stil vigtigt. Vores kunder betaler for et high-end produkt, og det skal de kunne mærke. Vi er en ung iværksættervirksomhed. Ud over de to ejere, Søren og Rasmus arbejder Michael med kundesupport, Johannes med app programmering, Mie med salg og marketing og Asbjørn med web brugerflader. Vi mener selv, at vi tilbyder det bedste produkt på markedet inden for sporing af personer med demens ved hjælp af GPS. Omgangstonen er uformel, og vi har det sjovt og hyggeligt, når vi er på arbejde.

Kan du se dig selv hos os?
Så glæder vi os til at få din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. september 2019. Vi har travlt og har brug for dig. Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi vil meget gerne have dig med i vores team og håber, du kan starte hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklingschef og direktør Søren Christiansen på telefon 42 42 90 70 – StellaCare.dk

Ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til [email protected]
Se også stillingen på Jobindex.dk