Det er stadig et mysterium, hvorfor en større andel af kvinder end mænd bliver ramt af demens. Første ledetråd er alderen. Risikoen for demens stiger med alderen, og kvinders længere levealder forklarer derfor delvist den skæve fordeling af antallet af kvinder og mænd. Nationalt Videnscenter for Demens konstaterer dog, at alder ikke alene opklarer mysteriet. Vi kender heller ikke alle svarene, men vi har i stedet brugt denne viden til at udforske markedet for mere feminine trackere.

Men hvad der definerer et feminint produkt er meget individuelt. Derfor har vi udvidet vores farvesortiment af vores nuværende produkter. Det betyder at man nu også kan bestille Basic trackeren i pink, og at Navigator uret nu tilbydes i et lyst design. Farverne definerer ikke hvem produktet tilbydes til, men kan give både mænd og kvinder mulighed for at vælge den farve der passer bedst til dem.

Ud over de nye spændende farver, har nogle måske bemærket vores lille kreative projekt på Facebook. Her har vi eksperimenteret med at pynte halssnoren til blandt andet Basic trackeren. Her anskaffede vi os noget snor, perler og en kliklås til snoren. Vi synes at det gav trackeren lidt personlighed, og håber det gav inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt. Besøg endelig vores Facebookside for at se vores pyntesnor, eller komme med andre inputs og nye inspirerende ideer.