Nu kan du snart opdatere til en forbedret version af vores app. App’en er klar til iPhone brugere i starten af maj, og kort tid efter er den klar til Android telefoner.

App’en er den samme, men er blevet mere sikker, og fået en ny brugervenlig funktion.

Hvorfor er den mere sikker?

En ny funktion i Care Trackeren gør det muligt at ringe op til mange forskellige kontaktpersoner samtidig. Det betyder at når brugeren trykker på nødkaldsknappen på trackeren, bliver alle kontaktpersoner ringet op samtidig. Når en af kontaktpersonerne har besvaret opkaldet på telefonen, vil de andre kontakter blive informeret om, at opkaldet er besvaret. Dette øger sikkerheden for, at brugeren kommer i kontakt med en ansvarlig person.

Hvorfor er app’en mere brugervenlig?

Der har været efterspørgsel på en rutevejledning til kortet i app’en. Det vil vi gerne imødekomme, og det er derfor nu muligt at se en rutevejledning inde i kortet. Når du i app’en har trykket “Find GPS”, skal du blot trykke på det blå pil-ikon nederst på kortet, og du vil blive guidet frem til personen du søger. Det gør det nemmere at finde vej, og får hurtigere personen tilbage i sikkerhed.